OM OS
Velkommen til kennel Newf of Valhalla.
Kærligt og seriøst opdræt
Vi er en lille seriøs kennel med opdræt af Bichon Havanais og Newfoundlænder med max 1 til 2 kuld om året.

Vores erfaring med opdræt startede i 1998 hvor vi fik vores første dejlige newfoundlænder.
I 2002 fik vi vores første kuld DKK stambogførte newfoundlænder hvalpe, det var en fantastisk oplevelse fra dette kuld har vi selv en tæve som nyder hendes otium.
I 2004 købte vi en 4 længet gård lidt uden for Horsens, her er der masse af plads at hundene kan boltre sig på. Gården har siden vi overtog den gennemgået en kraftig renovering.
I 2008 Besluttede vi at få en race mere, men at det skulle være en lille race vi faldt for den lille charmerende Bichon Havanais som er en fantasisk dejlig hund og meget børnevenlig og en rigtig god familliehund, som også var vigtig for os da vi selv har børn.
I 2008 købte vi en dejlig sort/hvid tæve som hedder nadine hun har et rigtig godt temperament og hun går rigtig godt i spænd med vores newfer.
I 2011 fik vi vores første DKK stambogførte Bichon Havanais hvalpe det var også en fantasisk oplevelse.

Vores opdræt er et hoppyopdræt. Hvor hvalpene er en del af vores hverdag. Hvalpene fødes i vores bryggers de bliver meget socialiseret og prægede på de forskellige gøremål med hverdagens lyde, larm, de kommer i haven når vejret tillader det på den måde vil de blive renligheds trænet.
Vi avler kun på racetypisk sunde og raske hunde med et godt temperament, vores hunde er præmieret på udstilling samt avlsgodkendt i DKK
Vi lægger stor vægt på at overholde både DKK og KSS etiske anbefalinger for avl og opdræt.
Vi vil gøre alt for at vores hvalpe bliver godt socialiseret og får den bedste start på livet så de nye hvalpe køber får en sød og velstimuleret hvalp med et godt temperament .
Når du køber en hvalp hos os medfølger DKK stambog, DKK købsaftale, chippen, vaccineret, sundhedsattest fra vores dyrlæge, Eu pas, ormekur, samt hvalpe pakke fra Royalcanin.
Vi er ikke længer væk end telefonen, hvis i får brug for hjælp. Vi er kun glade for at høre hvordan det går med vores hvalpe.
Vores familie består af min samlever Steffen vores 2 børn Josefine og Lucas og mig Berit.
 

Nadine